Nyitóoldal
waterlogic, assetitalia
This is an example of a HTML caption with a link.

JURA IMPRESSA X7


 

Csak egy gombnyomásra van szükség, hogy elindítsa az IMPRESSA X7 kávégéppel elkészíthető hat különböző, egyéni programozású specialitás valamelyikének készítését. Használja a professzionális tejhabosítót, amellyel könnyedén elkészíthet olyan közkedvelt italokat, mint a Cappuccino vagy a latte macchiato.


A kávékifolyó magassága korlátozás nélkül állítható, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag bármilyen méretű csészét vagy poharat használhat. A kávégépben két tartály szolgálja az ügyfelek igényeit, így két különböző kávé fajtát is tud kezelni a gép.


A kávépor-tartályban egy második, előre őrölt kávéfajta kaphat helyet, hogy Önnek még több változatban legyen lehetősége a kávékészítésre.

 

jura-impressa-x7s.jpg

                   

Kávéspecialitások

Több mint tíz kávéfajta elkészítése programozható, be a készülék memóriájába , mindez, az Ön személyes  Hat specialitáshoz külön gomb társítható. A kávégéppel olyan, népszerű kávék, mint például a Cappuccino vagy a ízlésének megfelelően. Latte macchiato, a csészék megmozdítása nélkül készíthetők el. A kiválasz-táshoz a Rotary Switch forgókapcsoló a nyújt további segítséget.

Felhasználóbarát működés

A digitális-kijelző párbeszédes rendszere és a jól meghatározott termék-gombok révén az IMPRESSA X7 kávégép az önkiszolgáló területek abszolút sztárja. A kávékifolyó, de tejhabosító is állítható magasságú és könnyen levehető a tisztításhoz. A karbantartás gyerekjáték az integrált öblítési, tisztítási és vízkőtelenítési programoknak köszönhetően.

Nagy kapacitású őrlőfej

 Hála a nagy teljesítményű, rozsdamentes acél őrlőfejnek, Ön a személyes ízlése szerinti kávéfajtából az annak megfelelő őrlési finomsággal készítheti el a kávét. Az aktív kávébabfigyelésnek köszönhe-tően a készülék előre figyelmezteti, mielőtt kifogyna a kávé az 500 gramm befogadóképességű kávébab tartályból.

 

5128JH4CHHL.jpg

51uAkoA5r2L.jpg jura-x70-hp.jpg