Nyitóoldal
waterlogic, assetitalia
This is an example of a HTML caption with a link.

Jura Imressa XS9 OT

JURA IMPRESSA XS9 OT


 

Csak egy gombnyomásra van szükség, hogy elindítsa az IMPRESSA XS9 kávégéppel elkészíthető hét különböző, egyéni programozású specialitás valamelyikének készítését. Használja a professzionális Cappuccino tejhabosítót, amellyel könnyedén elkészíthet olyan közkedvelt italokat, mint a Cappuccino vagy a latte macchiato.


A kávékifolyó magassága korlátozás nélkül állítható, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag bármilyen méretű csészét vagy poharat használhat. A kávégépben két külön, integrált felfűtési rendszer gondoskodik arról, hogy zökkenőmentesen, azonnal át lehessen kapcsolni a forró víz adagolásáról a gőzadásra.


A kávépor-tartályban egy második, előre őrölt kávéfajta kaphat helyet, hogy Önnek még több változatban legyen lehetősége a kávékészítésre.

 

Xs9.png

                   

Kávéspecialitások

Több mint tíz kávéfajta elkészítése programozható, be a készülék memóriájába , mindez, az Ön személyes  Hat specialitáshoz külön gomb társítható. A kávégéppel olyan, népszerű kávék, mint például a Cappuccino vagy a ízlésének megfelelően. Latte macchiato, a csészék megmozdítása nélkül készíthetők el. A kiválasz-táshoz a Rotary Switch forgókapcsoló a nyújt további segítséget.

Felhasználóbarát működés

A digitális-kijelző párbeszédes rendszere és a jól meghatározott termék-gombok révén az IMPRESSA X7 kávégép az önkiszolgáló területek abszolút sztárja. A kávékifolyó, de tejhabosító is állítható magasságú és könnyen levehető a tisztításhoz. A karbantartás gyerekjáték az integrált öblítési, tisztítási és vízkőtelenítési programoknak köszönhetően.

Nagy kapacitású őrlőfej

 Hála a nagy teljesítményű, rozsdamentes acél őrlőfejnek, Ön a személyes ízlése szerinti kávéfajtából az annak megfelelő őrlési finomsággal készítheti el a kávét. Az aktív kávébabfigyelésnek köszönhe-tően a készülék előre figyelmezteti, mielőtt kifogyna a kávé az 500 gramm befogadóképességű kávébab tartályból.

 

xs9-feature3.jpg

jura-impressa-xs90-bean-to-cup.jpg xs9-feature2.jpg