Nyitóoldal
waterlogic, assetitalia
This is an example of a HTML caption with a link.

A frissen darált és főzött kávé összetéveszthetetlen zamata sokunk számára jelenti a kikapcsolódás, a feltöltődés és a nyugalom perceit. Akár irodában, iskolában, üzemben dolgozik vagy csak beugrik kedvenc boltjába legyen saját kávézója és töltődjön fel egy tökéletes pörkölésű cappuccino mellett!

Partnereink számára kiváló megoldást nyújtunk kávégépekhideg-ital automaták és vízautomaták üzemeltetésére, -bérbeadására vagy -vásárlására. Szolgáltatási körünk teljessé tétele érdekében különös gonddal választottuk ki beszállítóinkat vízautomaták, pénzfelismerő rendszerek és alapanyagok szolgáltatására. Ügyfeleink választhatnak az instant- és a frissen lefőzött kávék, cappuccinok, machiatok között, dönthetnek az arabica vagy a robusta kávé mellett, nem kell lemondaniuk a tea vagy a forró leves választásának lehetőségétől kérhetnek szénsavas- vagy szénsavmentes, hűtött vagy forró vizet.

Jelen vagyunk

Budapest, Győr, Sátoraljaújhely, Székésfehérvár, Ózd és Magyarország több nagy városában, gyárakban, iskolákban, közintézményekben és irodákban egyaránt.