Nyitóoldal
waterlogic, assetitalia
This is an example of a HTML caption with a link.

Termékek

A Mokador komplett rendszerrel kívánja kiszolgálni vevőit minden szinten. A kapszulás otthoni rendszertől a szemes vagy POD-os kávéfőzőkkel felszerelt irodai vagy BAR területen is.

MyMokador kapszulás rendszer garantálja, hogy a kapszulák tartalma tökéletesen oldódjon forró italainkban. Minden egyes kapszula szigorú környezetszabályozás mellett lett csomagolva, hogy a termék aromáját és frissességét megőrizzék Önöknek. A Mokador a teljes kapszulás termékpaletta termelését és csomagolását saját gyártósorain végzi, hogy az ellenőrzési folyamatot végig kézben tarthassa. Ismerkedjen meg kapszulás kávéinkkal.

Mymokador Home és Business kategóriában egyaránt kedvelt POD rendszere kitűnő megoldást jelent azoknak ahol a fogyasztás már jóval meghaladja a kapszulás szintet de még nem éri el azt a amennyiséget ahol a darálós gépek kifizetődőek lennének. A Mokador POD rendszeréről és a POD termékekről bővebben a www.mokador.hu oldalon olvashat.

A Mokador legnagyobb választékkal rendelkező és egyben legfontosabb termékcsaládja a szemes kávé termékek. Az egyedi kávé keverékek a Faenzai pörkölő üzem büszkeségei. Az összetevők állandósága bármikor felismerhetővé teszi kávénkat a világ bármely pontján, és ez a folyamatos magas fokú minőség ellenőrzés biztosítja. Szemes kávéinkról bővebben Termékeink között olvashat.