Nyitóoldal
waterlogic, assetitalia
This is an example of a HTML caption with a link.

SZEMES KÁVÉK, EGYEDI ÍZVILÁG


 

Az egyedülálló ízvilág titka a páratlan minőség 

A Mokador egyedi kávé keverékek - a kávé igazi szerelmeseinek készítve, ahol a Mokador márka mint egy fémjelzés biztosítja a fogyasztót a legmagasabb minőségről - a Faenzai pörkölő üzem büszkeségei. Az összetevők állandósága bármikor felismerhetővé teszi kávénkat a világ bármely pontján, és ez a folyamatos magas fokú minőség ellenörzés biztosítja.

 

A Mokador egyedi kávéi minden Mokador logóvval ellátott kávézóban élvezhetőek. 
Minden Mokador szemes kávé KOSHER pecsétes kávé és megfelel a KOSHER termék előírásoknak!

 

 

               
 

sacco-BAR-GMM-1kg-BLR.png

 

 

GRAN MISCELA

   
   

GRAN MISCELA a Mokador első osztályú kávé keveréke, a hagyományos és újszerű kávépörkölés kombinációjának eredménye. Kávékeverékünk pörkölésénél vezető mérnökeink egyedülállóan ötvözték Columbia és Santos különleges ízű kávéit, megkeverve azokat Guatemala és Costa Rica magas hegyvidéki levegőn termelt kiváló babkávéival. A GRAN MISCELA egyedülálló ízvilágában felfedezhető gyümölcsös virág ízek igazi különlegességét a vastag, bársonyos mogyoróbarna krém teszi teljessé. (80-20%)

 

 

   
       
               
         

100% ARABICA

   
          002LR.png  
      100% Arabica, alacsony koffein tartalmú Arabica kávé, édeskés, kellemes illattal, a legjobb arabica kávészemekből válogatva. Intenzív egyedül álló íze és bársonyos krémje jellemzi. (100%)

 

 
       
               
  sacco-vending-FLORITA-BLR.png  

FLORITA

       
   

Florita, testes, karakteres, erős, egzotikus kévirág illatú kávé, melyet az Arabica és Robuszta kávék harmonikus keveréke tesz különlegessé. A kávé szemeket ehető kékvirág eleggyel szárítják és pörkölik, ezáltal válik meghatározóan egyedivé teljes ízvilága. Bársonyos, sötét mogyorószínű krém jellemzi. (80-20%)

   
             
               
         

DECAFFEINATO

sacco-BAR-DECAFFEINATO-1kg-BLR.png  
     

Decaffeinato, a  Gran Miscela-val megyegyező ízvilág és minőség. A Robuszta és Arabica szemekből - speciálisan a Mokador által keverve - egy természetes, vízalapú metódus segítségével vonják ki a koffein tartalom több mint 95%-át, ügyelve arra, hogy a kávé megtartsa jellegzetes zamatos ízét, illatát és lefőzéskori krémes állagát. (80-20%)

 
       
       
       
             
  sacco-vending-BRIO-BLR.png  

BRIO

       
   

Erős, karakteres, jellegzetes keverék, egy intenzív illattal és krémes jelleggel, melyet a nagyobb mennyiségű Robuszta kávé garantál. Kifejezetten a Kelet- Európai és Dél-olaszországi izlésvilágra tervezve, ahol is általában az erős, mégis kellemesen lágy ízű kávé a jellemző. Sűrű, vastag, világos mogyorószínű krém jellemzi.
(60-40%)  

   
       
               
         

HUEHUETENANGO

sacco-BAR-HUEHUETENAHO-500gLR.png  
     

A Guatemalai eredetű kávé HUETENANGO város környékéről származik, mely a tengerszint felett 3.500m-el, a legtökéletesebb környezetet biztosítja az Arabica kávénak. Erre a kávéra jellemző a jellegzetesen könnyed és frissítő ízvilág és az alacsony koffein tartalom. Díjnyertes kávénk, a világ legjobb kávéi közé sorolt. Tetején jellegzetes vastag, bársonyos, világos barna színű, majdnem csíkos krém jellemzi. Gyümölcsöz ízvilága, emlékeztet a citrusok ízére, különösen a narancs, citrom és lime illatára. Természetes emésztés elősegítő hatása révén méltó befejezése egy gazdag húsos vagy halas fogásokkal teli étkezésnek, vagy egy krémes desszert után.(100%)