Nyitóoldal
waterlogic, assetitalia
This is an example of a HTML caption with a link.

 

header2.png
     
     
sacco-vending-EXTRA-CREAM-BLR.png  

MOKADOR EXTRA CREAM


 

 
 

Egy kávé, melyet kifejezetten Vending automatákra terveztek. 

A Mokador, gondolt az automata üzemeltetőkre is és megalkotta számukra az Extra Cream kávé keveréket, mely magában hordozza az egyedülálló Mokador minőséget és íz világot, ugyanakkor kifejezetten kávéautomatákra lett tervezve. Magas robusta tartalma miatt a kávé olajosságának köszönhetően az automaták a kávét vastag, bársonyos krém réteggel készítik, és a megszokott és elvárt Mokador aroma és illat is biztosított. 

Itt sincs vita. Ezt a kávét is alávetik a Mokador szigorú minőség ellenőrzésének! Nincs eltérés a többihez képest. Itt is a minőség az első számú szempont. Ennek a szigorú minőségpolitikának köszönhetően, az automatákban egyedülállóan 6,5g kávé mennyiségéből is ugyanaz a minőség érhető el, mint más kávéfajták esetén 8g kávéból! A többi kávétő letérően az Extra Cream víztartalma 4% helyett mindössze 2,5%, és ennek köszönhető hogy 6,5g kávé is elengedő egy krémes presszóhoz. Ebben az esetben a szokásos 125 adag kávé helyett 154 adag kávé készíthető 1 Kg babkávéból.

Ezt a blendet 50-50% Arabica és Robuszta kávé keverékéből állítják össze, és mint a többit, szigorú környezet szabályozás mellett pörkölik, szellőztetik és csomagolják.

Partnereink Magyarországon, összesen több, mint 600 kávé automatában használják ezt a keveréket ügyfeleik legnagyobb megelégedésére!

 

Amennyiben szeretne parnereink közé kerülni, kérjük kattintson IDE és töltse ki regisztrációs lapunkat!